Apugem la Persiana

Comerços històrics de Manresa.

Apugem la persiana s’adhereix al projecte Museu al Carrer del mNACTEC

El grup de treball Apugem la Persiana s’adhereix al projecte de Museu al Carrer del Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, amb la voluntat de posar en valor el patrimoni comercial al carrer de la ciutat de Manresa, mitjançant els murals i graffitis dels antics comerços que un dia van formar part del teixit comercial de la ciutat.

Aquests murals i grafies formen part del que va ser un dia el comerç tradicional de casa nostra. En aquest sentit, el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ha endegat un projecte que pretén posar en valor el patrimoni de la societat industrial que es conserva als pobles i ciutats de Catalunya.

Per això fa un recull de fotografies dels elements que es troben als carrers dels nostres pobles i ciutats i que identifiquen el comerç i la societat industrial (s. XIX – 1980). El Museu creu que, malgrat que representen un testimoni important d’una època, molts d’aquests elements no estan documentats, valorats ni protegits, i alguns corren risc de desaparèixer.


Notícia apareguda a NacióManresa el 21/11/2017

A %d bloguers els agrada això: